FOLLOW ME DEAR..

DOUBLE GLUTA SOAP - SABUN PENCERAH KULIT





sabun ni besar, tahan lama. berat 100gram tau. uolss pakai macam sabun mandi sajoo. lepas mandi, apply lotion. lotion apa-apa pun takpe. macam loyion Johnsons baby tu ke, tak kira lah lotion apa pun. dan lihat kesan nya Dalam 1-2 minggu. wohooo! kalau nak pakai kat muka, basuh dalam 1-5 minit je kat muka then bilas. memang best!

siapa yang ada masalah kulit sunburn, celah peha hitam, ketia hitam ke. joms cuba sabun nih. sy gerenti dalam masa 1 week uolss akan nampak kesan.. insyaAllah.. 

Hey gojez ladies..sape kat sini tak menginginkan langsung kulit yang sihat putih berseri lembab cantik tanpa cela? pasti semua wanita tak kira bangsa inginkan kulit yang macam ni kan....kan..kan..

ke ade yang tak kisah? lantak p lah nak hitam ke..leher nak bekerak ke? pelipat2 nak gelap ke? celah2 nak bekeladak ke? ada ke ? ade ? ade?

takkan...kita ni selalu amek berat pasal kulit terutama kulit muka..macam2 kita cuba untuk pastikan kulit jd cantik kan..now dah cantik tapi dah mcm tahi cicak plak..muka kemain putih badan gelap? warna tak sekata ! kering plak tu! bersisik!

ha ... mai sini nak habaq mai kat hampa..ni dia jalan penyelesaian yang paling mudah yang paling murah dok ada..TERBUKTI BERKESAN!!

SABUN PEMUTIH BADAN
DIPERKENALKAN DOUBLE GLUTA SOAP

TARAAAAA..APA YANG BEST SABUN NI JOM REVIEW SKET NENGOK:)


KELEBIHAN SABUN DOUBLE GLUTA @ DOUBLE GLUTA SOAP RAINBOW

DOUBLE GLUTA SOAP
~ Memutihkan kulit
~ Melembut & melicinkan kulit
~ Merawat kulit berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata
~ Sesuai digunakan utk muka & badan
~ Boleh merawat masalah jerawat badan
~ Sesuai utk semua jenis kulit
~ Selain memutih, sabun ni dapat merawat kulit
~ Kesan seawal 7 hari ( sekali guna pun dah nampak kesan )
~ Tak semua kulit peeling walaupun tak peeling tetap akan dapat kulit yg putih
~ Tak merbahaya & sakit bila peeling sbb sabun ni bertindak membuang sel kulit mati & gantikan sel kulit yg lebih cantik & sihat
~ Bau yang wangi

CARA-CARA MENGGUNAKAN SABUN DOUBLE GLUTA 
~ Pakai macam sabun biasa waktu mandi
~ Untuk muka, biarkan dalam 1-5 min & bilas (kulit muka lebih nipis dari kulit badan)
~ Untuk badan, biarkan dalam 15-20 min & bilas
~ Kulit akan berasa sedikit gatal diawal penggunaan sabun ni
~ Gunakan losyen bila kulit peeling utk elakkan kulit kering
~ Gunakan sunblock di siang hari untuk memelihara kulit yang terdedah dan untuk menjaga kulit ( selepas mengelupas)
~ Untuk kulit lebih putih

~Tiada kesan sampingan.
~perempuan mengandung boleh guna.
~Kulit akan mengelupas dalam 2-3hari, gosok2 sikit.. nanti macam berdaki je keluar.
~Boleh pakai losyen kalau kulit kurang selesa.

BAHAN-BAHAN DOUBLE GLUTA SOAP:
1. Buah mahat
2.asam jawa
3.madu
4.kunyit hidup
5.halia
6.ginseng
7.RO water
8.manggis
9.yogurt
10.apple
11.delima
12.pearl
13.padi
14.vit.B.C.E
15.Collagen Function














PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM35 (SM) / RM45 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM25 (SM) / 
RM35 (SS) ...... 3 PCS RM60 (SM) / RM70 (SS)
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.