FOLLOW ME DEAR..

EZY SLIM : JUS LAZAT DENGAN KESAN HEBAT UNTUK LANGSING DAN SIHAT


JOM KURUS DAN CANTIK DENGAN EZY SLIM


"Alamak Akak.... Pipi kitew dah Tak Tembam cam dulu... Tummy dah Hilang tau... Lengan yang dulunya Besar sekarang dah semakin kecik... Best la Exy Slim nih... Boleh kecikkan part2 yang memang kitew nak kecikkan hehe.. Now kitew dah slom tau... Dah turun 7kg dalam masa 16 ari aje.... Kalau dulu jeans kena pakai size 42 sekarang kena beli baru tau... Suke kite.. Dah boleh pakai size 38 dah.. Alhamdulillah memang happy sangat2"

Haaaaaa Itulah salah satu Testimoni HEBAT dari pengguna EzySlim...


Akak nak kasi AMARAN sikit.... Product nih HANYA untuk Mereka yang :
Betol-Betol Nak Slim !
Yang Masih Bfeed tapi Nak Slim !
Nak Slim balik untuk Pikat Hati Sang Suami !
Nak Cepat Slim Sebelom Kahwin !
Nak Cepat Slim Selepas Bersalin !

Jummm cepat U Olls dapatkan Ezy Slim sekarang !! 
Uolls nak kurus + nak cantik dalam sekelip mata (sambil kelip2 mata ) haha.... U olls Harus dapatkan “Produk terlajak laris” yang baru muncul, Ezy Slim baru! 
Dah lah function untuk kita kuruskan badan lepas tu ade kolagen pulak! 
Fuyo… all in one .. heheh hebat – hebat!


Antara kelebihan EZY SLIM ialah :

Apple fibre
Filler

Chitagolucant 
Penangkap lemak,anti oksidant

L-Taurine 
Akan memberi tenaga, tidak mengantuk,tak lesu dan tak stress.

L-Carmitine
Untuk bakar lemak degil

Delima 
Antioxidant yang sangat bagus
Bagi memudahkan penghadaman dan system pencernaan
Kulit jadi halus,mulus,gebu dan mengandungi Vitamin C.

L-Glutathion
Untuk cantikan,gebukan dan putihkan kulit
Awet muda,kulit nampak lembap dan untuk tegangkan kulit

Vitamin C 
Untuk putihkan kulit,gabungan yang bagus bersama glutathion.
Awet muda,kulit nampak lembap dan untuk tegangkan kulit

Carcinia Cambogia
Untuk membakar lemak yang sangat degil dan menurunkan berat badan.

Guarana extrak
Untuk menghantar mesej pada otak supaya tidak rasa lapar

Alfafa
Untuk mengelakkan sembelit (lawas buang air)

Seronok kan? Yang agak – agak tak de maslah berat badan pun boleh amik sebab mesti nak maintain kan. 
Lagipun kandungan kolagen baik untuk kulit kita. Jom cube! 


Kenapa Perlua Ambil Ezy Slim ??
Menjadi Kenyang Selama 8 Jam
Menjadikan Waktu Makan Lebih Teratur
Sangat Sesuai bagi yang Mempunyai Masalah Berat Badan Yang Serious (Akan Dapat Effect yang Cpt, Insyallah)
Membuang lebihan Toksin dalam badan
Mencantikkan Struktur Kulit
Menjadikan Hormon Lebih Stabil
Mengecutkan Jerawat
Akan menjadikan Kulit Lebih Cerah / Putih
Mengandungi Collagen
Boleh di amalkan bagi penghidap Kencing Manis & Darah Tinggi
Sesuai untuk Lelaki & Wanita
Mempunyai KKM


PASTIKAN ORIGINAL !!!!

SOALAN-SOALAN CEPUMAS DARI CUST... RAJIN2 BACA YE.... HEHEHE..


1. Setelah saya mencapai berat badan ideal saya, jika saya berhenti menggunakan EZY SLIM, adakah berat badan saya akan menaik dengan mendadak? 
Ia tidak akan kembali kepada keadaan sebelumnya . Ia mungkin akan kekal lebih baik daripada sebelum ini jika anda mengekalkan gaya hidup biasa anda dan tabiat makan yang sihat.

2. Adakah EZY SLIM selamat?
EZY mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM), dihasilkan di bawah garis panduan pembuatan yang ketat oleh Amalan Perkilangan Baik (GMP) kilang yang menggunakan terbaru state-of-the-art teknologi. Oleh itu, ia benar-benar selamat untuk kegunaan manusia.

3. Siapakah yang sesuai mengambil EZY SLIM ?
Mereka yang mempunyai masalah berat badan , (LELAKI & WANITA) dan berumur 16 tahun keatas.

4. Siapakah yang TIDAK sesuai mengambil EZY SLIM ?
Pesakit jantung,mengandung,dalam pantang dan darah tinggi yang kronik.

5. Adakah EZY SLIM akan membuat kulit saya kering?
Tidak. Herba yang digunakan dalam EZY SLIM adalah hypoallergenic.
Sehingga kini, tidak ada kes yang diketahui orang-orang yang mendapat reaksi alahan dari menggunakan EZY SLIM

6. Bolehkah saya ambil lebih untuk kesan lebih pantas?
YA! anda boleh mengambil dua (2) sachett sehari jika anda mahu, seeloknya pada hari anda ingin bersenam/workout. 
Ambil satu sachet sebelum sarapan dan satu sebelum senaman.Jangan melebihi dua (2) sachet sehari.

7. Adakah saya perlu ambil banyak air putih?
Tidak, hanya minum sekitar 8-10 gelas air sehari seperti yang disyorkan oleh kebanyakkan  pakar-pakar kesihatan . Walau bagaimanapun, meminum air tambahan boleh membantu untuk membuang toksin dari badan.

8. Bagaimanakah cara penggunaan EZY SLIM?
Minum EZY SLIM sehari sekali sebelum sarapan, ambil 15-30 minit sebelum makan sarapan. 
Bancuh EZY SLIM bersama-sama setengah gelas (150ml) air masak pada suhu sederhana dan minum serta merta
Pastikan minum air masak 4 liter sehari sepanjang hari untuk memaksimumkan proses pembakaran lemak.

9. Bolehkah saya ambil makanan yang saya mahukan semasa saya mengambil EZY SLIM?
 Anda masih boleh makan makanan kegemaran anda, tetapi secara sederhana. 
Cuba dan makan yang baik, pemakanan yang seimbang tiga hidangan setiap hari dengan bahagian-bahagian yang waras, mengelakkan banyak makanan berkalori tinggi, dan juga meningkatkan aktiviti fizikal anda.

10. Adakah EZY SLIM akan meninggalkan kesan negative pada buah pinggang saya?
EZY SLIM selamat dan mendapat kelulusan kementerian kesihatan Malaysia.
Tiada bahan-bahan yang digunakan dalam EZY SLIM telah dilaporkan meninggalkan kesan negative kepada buah pinggang.

11. Dari manakah produk ini berasal:
Produk ini buatan Malaysia, melalui kajian klinikal, formula dan kandungan yang selamat dan HALAL.

12. Adakah EZY SLIM akan menghilangkan lemak pada perut?
Kesan EZY SLIM tidak akan terhad kepada perut, tetapi ia akan menghilangkan lemak seluruh badan anda terutama bahagian yang mempunyai banyak lemak.











PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM120 (SM) / RM130 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : 

1 BOX : RM100 (SM) / RM110 (SS) 
3 BOX : RM250 (SM) / RM260 (SS)

STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI



get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.