FOLLOW ME DEAR..

MZ SECRET SLIM FAT2FIT SPRAY : GERENTI KURUS!

Penat cuba macam2 supplement kurus?
Letih sapu krim dan losyen kurus tapi  tak langsing jugak?
Atau malas bersenam dan susah kawal makan hingga badan berlemak sana sini?
Ayuh cuba spray MZ Fat2Fit ini pada bahagian yang memerlukan..
Bebas kesan sampingan, kembalikan bentuk badan idaman!


Produk keluaran Terbaru MZ Secret, Produk ni bukan pil kurus, lotion atau krim kurus. Tapi Fat2Fit adalah berbentuk SPRAY! Dan apa yang anda perlu buat adalah hanya spray di tempat yang BERMASALAH. Semburan minyak ini akan menyerap terus kedalam kulit dan darah dan memberikan efek yang maksimum untuk mencairkan lemak-lemak degil. Fat2Fit tidak mempunyai KESAN SAMPINGAN kerana kami menggunakan 100% bahan semulajadi..

-------------------------
APA ITU FAT 2 FIT ?
-------------------------
✔Ia adalah sejenis teknologi baru yang membolehkan lemak dibakar dengan lebih efektif melalui cecair formula khas dalam bentuk semburan nano.
✔Serapan pantas ke dalam kulit anda menjadikan ia 400% lebih berkesan dari cara lain.
✔HANYA perlu sembur pada mana-mana anggota badan bermasalah, itu sahaja!

---------------------
HASIL NYA ?
---------------------
✔Ukur lilit anggota badan anda akan berkurang dengan ketara.
✔Lemak tepu di bahagian seperti lengan, leher, perut dan peha kelihatan semakin berkurangan.
✔Berat badan semakin berkurang secara berperingkat.

★Harga asal hanya RM90 sebotol.
★DISKAUN RM20 


KEISTIMEWAAN FAT2FIT :

✔ Mudah nya! Hanya SPRAY, 1-2 minit siap!
✔ Bertindak sepantas 1 HARI, atau selewat 2 MINGGU untuk lihat kesan awal nya!
✔ Diformulasi khusus untuk menurunkan berat badan dan cegah obesiti
✔ Membantu mengawal selera makan
✔ Meningkatkan kadar pembakaran lemak
✔ Membuang toksin
✔ Melancarkan penghadaman dan sistem pencernaan badan
✔ Membaikpulih struktur kulit
✔ Mengempiskan perut
✔ Mengecilkan peha, lengan dan dagu berlapis
✔ 100% HALAL dan selamat 
✔ Diperbuat daripada 100% bahan semulajadi


► TERBARU!! CARA KURUS PALING MUDAH!!
Ya! Hanya Spray sahaja dan CAIRKAN lemak pada mana-mana bahagian badan walaupun ketika tidur!!
DIJAMIN 100% BERKESAN 

► ya !! spray sahaja untuk membuang lemak di badan anda!
Bukan senam,bukan lotion, bukan pil atau makan minum......dan bukan mesin..!!!

Spray sahaja dimana anda suka, lemak dengan mudah akan cair. Dijamin 100% berkesan!!!

Cara kurus yang mudah & pantas khas untuk wanita yang
✔Kuat makan.
✔Sibuk bekerja.
✔Tiada masa bersenam.
✔Metabolisma badan rendah.

Hanya spray Fat2Fit, untuk slim! Kejutkan saudara mara, jiran dan rakan pejabat anda dengan badan yang slim melimmm....

Spray secara teratur tau, baru kesan tiptop..

Kesan boleh dilihat seawal 2 minggu penggunaan
===============================
Jangan risau:
✔100% dijamin selamat!
✔100% dijamin halal!
✔100% dijamin berkesan!
✔Mendapat kelulusan dari BPFK (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan)
✔Purata 9 dari 10 orang pengguna F2F bersetuju ianya berkesan!

DIJAMIN 100% BERKESAN ..

* FAST ACTION FAST RESULT!
* Hari-Hari Poslaju!
* Anda mungkin TESTIMONI kami seterusnya!


Kelebihan dan cara penggunaan MZ Secret Slim Fat2Fit Mist Spray.

Fat2Fit tidak mempunyai KESAN SAMPINGAN kerana kami menggunakan 100% bahan alami dan semulajadi.

CARA PENGGUNAAN DISARANKAN :

1) HANYA SPRAY pada bahagian badan bermasalah seperti peha berselulit, perut buncit, ‘double chin’ atau lengan yang berlemak. Amalkan 2 kali sehari, selepas mandi pagi dan malam sebelum tidur.
2) Biarkan meresap ke dalam kulit dan tak perlu dicuci
3. Banyak minum air suam/mineral (WAJIB)
4. Elakkan atau kurangkan minuman berais/manis

** Anda akan merasai sedikit kesan hangat/panas untuk 3 saat penggunaan. Tiada kesan sampingan lain.
** Kecepatan penurunan berat badan berbeza setiap individu, bergantung kepada tahap metabolisme masing2.


Anggota Yang Boleh Di'SPRAY'kan :
✿Perut
✿Peha
✿Pinggul
✿Leher
✿Pipi
✿Lengan





Almy Nadia juga pernah GEMUK!!!!

Rahsia Almy kembali langsing..

MZ Fat 2 Fit Slim Mist Spray..

Ternyata masalah gemuk boleh melanda sesiapa sahaja tak kira artis terkenal, org biasa, yang muda, yang sudah berusia...

Hanya SPRAY untuk KURUS!!!
Semudah, Sepantas & Selamat!!

Mudah kerana cuma Spray di bhgn lemak-lemak degil secara konsisten setiap hari.

Pantas kerana minima 2inchi akan susut seawal 14hari..malah testimoni pelanggan Fat2Fit dapat kesan lebih awal dari itu

Selamat kerana Fat2Fit diperbuat dr 100% bahan semulajadi seperti Ginger Oil, Olive Oil, Capsicum Oil, Pepermint Oil, etc, rumusan-rumusan bahan inilah yg akan mengaktifkan lemak-lemak tepu & menukarkannya kpd bentuk tenaga, hasilnya anda akan kelihatan lebih LANGSING!!!

Almy yg mampu nak pergi ke slim centre yg mahal pun tak pergi, dia lebih rela pakai Fat2Fit kerana ternyata BERKESAN!!!















PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
( IKUT PERMINTAAN YE... )


BERMINAT?

HARGA PASARAN : RM90 (SM) / RM100 (SS)
HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM70 (SM) / RM80 (SS) 
STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :

MAYBANK : 1540 5343 8501 SABARIAH KATIJAN
CIMB : 7027 598 401 SABARIAH KATIJAN

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

Whatsapp : 011-3796 4536 @ 017-320 4928
WeChat : sabariah1971
Inbox (Facebook Pages) : my sweet beauty shops
EMAIL : mysweetbeautyshop@gmail.com

HUBUNGI KAMI ?
LAYARI FANPAGE FACEBOOK KAMI : KLIK DI SINI
FAHAMI TERMA / SYARAT PEMBELIAN : KLIK DI SINI
FAHAMI CARA ORDER : KLIK DI SINI




get this widget here

.

DOA SEBELUM MAKAN / MINUM UBAT / VITAMIN

بِسْمِ اللهِ الرَّ حْمَنِ الرَّ حِيْمِ
أَذْهِبِ الْبَائْسَ رَبَّ النَّاسِ اِشْفِ اَنْتَ الشَّافِى
َ لا شَافِىَ اِلا اَنْتَ اَللهُمَّ اِنِّى اَسْئَلُكَ الْعَافِيَةَ

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Wahai Tuhan manusia, hilangkanlah derita, sembuhkanlah,
Engkaulah yang Maha Penyembuh. Tiada Penyembuh kecuali Engkau
Ya Allah aku mohon sihat afiat kepadaMu

Search This Blog

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI...

.

.

.

.

.

.